12.01.2021.Ivan Đikić

Đikić ima nove opservacije i objekcije o epidemiji, sada nije zadovoljan što djeca kreću u školu 18.1. – Kampanja o cijepljenju se radi pravilnim informacijama, a ne slikanjem na televiziji, smatra Đikić

Kaže da su trenutne brojke zaraženih koronavirusom ohrabrujuće i da je to “… prvenstveno jer su donesene mjere, ali i zbog toga što su djeca prekinula ići u škole tako da smo i preko Božića, dok su se građani pridržavali bazičnih mjera, to je doprinijelo da su nam brojevi manji. No, treba biti oprezan jer još uvijek ne možemo biti sigurni da su ovi brojevi reprezentativni”, kaže Đikić. Smatra da su stroge mjere zaslužne za ovakvu epidemiološku situaciju.

Izvor: Jutarnji list

Ponovno se obrušio na djecu i škole iako je prije govorio da je bolest bezopasna za djecu i da ne treba zatvarati škole. Posebno se gubi oko ocjena mjera. Ne samo da pritisak njega i kolega apelista nije rezultirao strogim mjerama, nego je Hrvatska u drugom i trećem valu imala najslabije mjere u EU! Znanstvenik Đikić valjda govori da se pad dogodio zbog strogih mjera kako bi on bio u pravu da su stroge mjere zaslužne. Nejasno je zašto cijelo vrijeme tretira javnost kao da ima pamćenje akvarijske ribice. Što se tiče pojavljivanja po televiziji, zar nije znanstvenik Đikić u tome šampion?
Categories: Ivan Đikić

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *