15.11.2020.Ivan Đikić

Đikić: “Hrvatska bi teško preživjela drugi lockdown … Hrvatska ne može ekonomski izdržati lockdown? To je čista demagogija”

24.10.2020. “Radnici niti gospodarstvo neće preživjeti lagano još jedan nekontrolirani lockdown bez pravilnih mjera. Repeticiju događaja iz Češke od ljeta do danas možemo izbjeći ako se svi uozbiljimo. Pri tome je glavni utjecaj Vlade, a posebno premijera, da umjesto sukoba u medijima dominiraju teme znanstvenih brojeva, točnih mjera i stvaranja povjerenja, opreza i odgovornosti građana – upozorava Đikić” i onda 15.11.2020. znanstvenik Đikić kaže: “Hrvatska ne može ekonomski izdržati lockdown? To je čista demagogija”

Izvor 1: 24 sata
Izvor 2: Index

Znanstvenik Đikić ne može jasno artikulirati, nije jasno što misli pod “još jedan nekontrolirani locdkown’ jer je prije tvrdio da je prethodni bio dobro uveden i kontorliran. Poziva se na “znanstvene brojeve”, ali on kao znanstvenik nikad ne komunicira brojevima. Već sada priprema teren za traženje lockdowna iako je prethodno izjavio da Hrvatska ne može i ne treba ići u još jedan lockdown. Izgleda kao da znanstvenik Đikić pokušava unijeti konfuziju među stanovnike Hrvatske.
Categories: Ivan Đikić

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *