24.01.2022.Saša Ceci

“Pitanje svih pitanja je hoće li omikron biti dovoljno zarazan da prevlada deltu, dovoljno blaži da bude kao prehlada i dovoljno sličan drugim sojevima da nam od njega ostane i zaštita protiv njih (jer ako se nakon omikrona možemo lako zaraziti deltom ili nekim novijim sojem teško da će ovo tako skoro završiti)”, kaže Saša Ceci

Znanstvenik Saša Ceci objavio je danas na Facebooku poduži post o omikronu, odnosno osvrnuo se na to zašto su znanstvenici i dalje zabrinuti, iako omikron, kako se čini, izaziva blažu kliničku sliku.

One zemlje u kojima su prevladali budalaši koji su se panično bojali cijepljenja i isprepadali previše drugih sad nemaju drugu mogućnost za ravnanje krivulje nego nastaviti živjeti u agoniji sve ozbiljnijih epidemioloških mjera. Naravno, tu su i Britanci čiji premijer će uvijek naći neki populistički način da svrne pažnju sa svojih transgresija (nešto kao Milanović s onim klubom u Slovenskoj ulici) pa će tako govoriti protiv mjera, čak ih i ukidati ako može, samo da bi nekako ispalo manje loše to što su ga mediji uhvatili da ih se on sam nije držao.

Izvor: Net


Popularizator Ceci objavio poduži post. Ništa novo. I dalje kvantiteta ne znači kvalitetu.
Teoretičar(zavjera) Saša Ceci pozvan je da nam prevodi ono što drugi znanstvenici koji imaju više ili manje veze s temom komentiraju tih dana. Hvala mu na prijevodu normalnog jezika u onaj teorija zavjera jer sada znamo da će britanski premijer uvijek naći neki populistički način da “svrne” pažnju sa svojih trangresija. Kao naravno i naš predsjednik.
Categories: Saša Ceci

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *