10.02.2021.Branko Kolarić

“Nekih manjih razilaženja je bilo, ali generalno smo ovako zaključili da su mjere koje smo imali dale učinka. Promijenila nam se dinamika dolaska cjepiva. Ja bih rekao da tu trebamo procijepiti više ovih koji su ranjivi i da oni steknu imunitet, malo će ići toplije vrijeme, pa onda ići u značajnije popuštanje mjera”, kaže.

Glasine o cijepljenju preko reda čuo je i sam, kaže Kolarić.

“To je jako loša poruka, dakle, nije nikako dobra poruka”, smatra Kolarić. “Dakle, sva tri cjepiva sprječavaju smrt, tešku bolest, respirator, boravak u bolnici. Ja bih svojim roditeljima isto tako rekao. Ja sam se cijepio AstraZenecinim cjepivom”, zaključio je Kolarić.

Izvor: Dalmatinski portal

Epidemiolog Kolarić sada govori da je bilo nekih manjih razilaženja, valjda misli da ljudi ne pamte.
Kaže da bi procijepio ranjive i da je cijepljenje preko reda nešto jako loše. S njim se slaže i ministar Beroš koji kaže “Oduzimanje prava najugroženijima da se cijepe nije prihvatljivo i krajnje je moralno upitno” OVDJE
Prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić se jako brzo uspio cijepiti iako je nedavno prebolio COVID-19. Također je interesantno što se iz njegove izjave da primijetiti da se cijepio i prije svojih roditelja. Zapitajmo se kakav se liječnik cijepi prije ugroženih skupina, pa čak i prije vlastitih roditelja?
Categories: Branko Kolarić

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *