19.07.2021.Branko Kolarić

Kolarić žestoko protiv ukidanja mjera u Engleskoj: ‘Ja bih izolirao i one s negativnim testom!‘

Branko Kolarić smatra da je ovaj “populacijski eksperiment” došao ranije nego što je trebao i kaže da smo već viđali eksperimente koji nisu dobro završili. To je, navodi Kolarić, etički vrlo upitno, kao i dosadašnji eksperimenti s pandemijom.

Sjetimo se Švedske i neuvođenja mjera, a poslije se to naplatilo smrtnim slučajevima. Veliku Britaniju moramo tretirati kao crvenu zonu i one koji nisu cijepljeni i nakon negativnog testa bi trebalo staviti u samoizolaciju jer mogu biti u inkubaciji – kaže Kolarić.

Izvor: Jutarnji list

Dr. Kolarić, Rudanov učenik, odvažio se usprotiviti ukidanju mjera u stranoj zemlji. Možda su ga prenijeli njihovi mediji?

Populacijski eksperiment je zapravo jako dobar naziv za ono što se događalo u tri godine pandemije. Također bi se složili da nije dobro završio i da je bilo “etički vrlo upitno”. Pri tom ne mislimo na ukidanje mjera u Engleskoj.

Kao dokazani vrhunski stručnjak za Švedsku, Kolarić ne prestaje napadati “Švedski model” za koji u jednom trenutku ipak priznaje da je dao bolje rezultate od većine Europe.

Categories: Branko Kolarić

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *