18.03.2020.Igor Štagljar

MORATE biti doma koliko je više moguće, počevši od sada. Jedini način da spriječimo sirenje ovog virusa je društveno distanciranje. Ne sutra, već DANAS! I, čitajte Igor Rudan & Gordan Lauc objave – informirajte se od najboljih i najkompetentnijih stručnjaka!

Socijalno distanciranje ne znači da ne smijete izaći u šetnju ili ići na jogging van u prirodu! Da, naravno da smijete ali ne smijete biti u kontaktu s ljudima … hajdemo svi na Sljeme ili Marjan, samo nikako zajedno!

Prema profesoru Igoru Štagljaru Kinezi su “satrli” COVID-19 ponajprije zbog mogućnosti autoritativnog provođenja teških mjera.

“Zato što su najstrožim mjerama karantene zabranili ljudima da izlaze na četiri tjedna te su na taj način spriječili nove infekcije.”

Mi se i više od toga zahvaljujemo profesoru Štagljaru kojeg smo mislili zateći sljedećim pitanjem, no odgovor koji smo dobili u velikoj mjeri “pije vodu”, uz nadopunu kako je “socijalno distanciranje” puno lakše provesti u zemlji poput Kine koja može vrlo lako i jednostavno provesti autoritativne promjene, za razliku od Europe, a posebice južnjaka, Talijana i Španjolaca koji pozivajući se na demokraciju čini u prenesenom smislu riječi samoubojstvo


Izvor: Start

Nekoliko dana nakon što smo ga je Rudan prokazao da se ne osjeća kompetentno, potpuno mijenja stavove i traži potpuno “socijalno distanciranje”. Govori u prvom licu množine “hajdemo” iako se stanovnicima Hrvatske obaća iz Kanade.
Hvali radikalni autoritativni pristup Kine.
Categories: Igor Štagljar

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *