25.01.2024.Zlatko Trobonjača

‘Glupost je kad naše institucije kažu da je osoba umrla s COVIDOM. Evo zašto je to ‘s‘ nonsens…‘

U početku pandemije COVIDA, kada još uvijek nismo imali “alate” za njegovo suzbijanje, muškarci su u prosjeku manje živjeli 13 godina, a žene 11 godina. To je znanstveno dokazano i nije nešto “rekla- kazala”. Poslije su se te brojke smanjivale jer smo dobili “alate” protiv COVIDA, između ostalog i cjepivo.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Imunolog Trobonjača ne prati da čitav svijet razlikuje smrti od i s Covidom.

I ranije je govorio kako Covid skraćuje život za preko 10 godina i da je to znanstvena činjenica. Sada govori da je to bilo toliko izraženo samo na početku pandemije. OVDJE pogledajte članak koji govori upravo suprotno a bazira se na istraživanju objavljenom u European Journal of Clinical Oncology i to baš na početku pandemije.

Detaljnu analizu koja pokazuje da se profesor upustio u njemu totalno strano područje pročitajte ovdje: Ne, studija nije dokazala da bi preminuli od koronavirusa živjeli još 12 godina

Također pogledajmo distribuciju umrlih po dobi sa i od Covida u Hrvatskoj do 30.10.2022. koja pokazuje da je otprilike 77% umrlih starije od 70 godina dok je očekivani životni vijek prije pandemije bio oko 78 godina.


0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *