14.11.2021.Zlatko Trobonjača

POZNATA LICA Nepoznati svijet boraca protiv pandemije:

Uživao sam na svojoj Yamahi tijekom lockdowna

Na Medicinskom fakultetu u Rijeci radi na katedri za fiziologiju, imunologiju i patofiziologiju. Voditelj je Imunologije za studente medicine. Smatraju ga vrlo strogim profesorom, s čime se on ne slaže.
– Sve što nauče na fakultetu jednoga će im dana koristiti i bit će mi za to zahvalni. To sad još ne shvaćaju. U praksi će im sigurno dobro doći.Izvor: Jutarnji list

Ovdje se radi o klasičnoj propagandi koja neodoljivo podsjeća na legendarni članak JL o Ivici Todoriću u kojem “ljubi bika među rogove”. Potpuno je nejasno čime je dr. Trobonjača zaslužio titulu “borca protiv pandemije”. Kako je svojim netočnim izjavama, pogrešnim prognozama, upornom inzistiranju na cijepljenju djece doprinio borbi protiv pandemije za nas je enigma. Stvarnost ga je nebrojeno puta demantirala pa je kasnije pokušavao demantirati stvarnost.

Već u naslovu imamo i drugi problem: uživao je na motoru tijekom lockdowna. Svi u kuće, ostani doma su poruke koje su “borci protiv pandemije” slali na početku a sami se nisu toga pridržavali i to ne skrivaju. Kasnije se čude nepovjerenju građana.

Kakav je kao profesor na fakultetu ne znamo ali za borbu protiv pandemije sumnjamo da će mu itko biti zahvalan. Ili možda netko i hoće?

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *