25.12.2021.Zlatko Trobonjača

1. Vlada RH, Stožer i Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) rade odličan posao i balansiraju sa mjerama. Kada imamo novi veliki val, oni postrožuju mjere, a kada između valova imamo dol, tada oni popuštaju mjere, kako bi ljudi mogli malo prodisati i kako bi državi u financijskom smislu bilo lakše. Sve skupa ovo predugo traje, društvo mora živjeti i ja bih radio sve isto što rade Vlada i Stožer.

2. Najbolju imunost imaju one osobe koje su preboljele Covid i koje su se nakon toga cijepile. Oni su razvili tzv. “super imunost”. Iza njih su oni koji su se boosterirali, a onda dolaze oni koji su se cijepili sa dvije doze, ali koji bi se trebali cijepiti i trećom, booster dozom, kako bi se još bolje zaštitili, kazuje dr. Trobonjača.

Izvor: Slobodna Dalmacija

1. Donedavno je tvrdio da Vlada i Stožer ne rade dobro i tražio lockdown: Kaić i ja ćemo reći da treba uvesti lockdown. Uskoro će opet okrivljivati Vladu i Stožer za broj mrtvih jer mjere nisu bile dovoljno stroge.

2. Budući studenti će se čudom čuditi kako je imunolog Trobonjača zaboravio da prirodni imunitet daje imunitet samo u kombinaciji s cjepivom. Nadamo se neće pomisliti da odrađuje marketing za proizvođače cjepiva!

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *