07.02.2022.Zlatko Trobonjača

Imunolog objasnio zašto bi trebalo nastaviti koristiti covid-potvrde

Zašto su uopće covid-potvrde uvedene? Da bi se na neki način ograničilo kretanje necijepljenim osobama jer se vjerojovalo da šire puno više virusa nego cijepljeni.

Covid-potvrda je protuepidemijska mjera koja kontrolira zarazu. Cijepljene osobe puno manje zaražavaju svoju djecu u obitelji nego necijepljene. Još uvijek postoji neka razlika u širenju virusa. Dok god možemo konstatirati da postoji bilo kakva razlika u širenju virusa između ove dvije grue, postoj i logika da se primjenjuju.

“Možda bi se u narednih mjesec dana moglo dogoditi da brojevi počnu padati.”

Izvor: N1

Imunolog Trobonjača možda se od svih najviše angažirao na promoviranju covid-potvrda. Zašto su uvedene? Kako sam priznaje da se izvrši pritisak na cijepljenje što se pokazalo potpunim promašajem. Kaže da se vjerovalo da necijepljeni šire virus puno više. Zaboravlja da se upravo on svim silama trudio “dokazati” kako cijepljeni ne šire virus.

I dalje forsira upotrebu covid-potvrda nakon što je i sam priznao da cijepljeni šire zarazu. Rijetko tko uspije sam sebe demantirati u istom intervjuu.

Imunolog Trobonjača ne odustaje, nego i dalje pokušava demantirati stvarnost. Nakon skoro dva tjedna “padanja brojeva” on prognozira da bi “brojevi” mogli početi padati u narednih mjesec dana. Sljedeći grafikon kasni oko 7 dana za infekcijama, pa je imunolog Trobonjača promašio i više:

0 Komentara

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *